ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Αιφνιδιασμός από Ρ.Τ.Ερντογάν για απόκτηση και άλλων S-400: «Εμείς θα αποφασίσουμε το πότε θα προχωρήσουμε σε νέα αγορά»

Δηλώσεις του Τούρκου προέδρου μετά την συνάντησή του με τον Β.΄Πούτιν

Αιφνιδιασμός από  Ρ.Τ.Ερντογάν για απόκτηση και άλλων S-400: «Εμείς θα αποφασίσουμε το πότε θα προχωρήσουμε σε νέα αγορά»

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η χώρα του να προχωρήσει και σε μια νέα παραγγελία των αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 από την Ρωσία, απατώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την επιστροφή του απο την σύνοδο των BRICS.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απατώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή του από τη Σύνοδο Κορυφής των BRICS στο Καζάν, όπου είχε συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν.

«Η κυβέρνηση της Τουρκίας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την εξεύρεση νέων πόρων . Όταν έρθει η ώρα, κάνει βήματα μπροστά, αποκτά τις πρώτες ύλες και κατασκευάζει το Steel Dome», είπε ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στο αντιαεροπορικό ολοκληρωμένο σύστημα που θέλει να αναπτύξει η Τουρκία για να συμπληρώσει:

«Η προτεραιότητά μας εδώ είναι να καλύψουμε πλήρως τις δικές μας ανάγκες. Τελευταία έγιναν κάποιες συζητήσεις στην Τουρκία, ειδικά για την αύξηση του ταμείου στήριξης της αμυντικής βιομηχανίας. Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε το θέμα των συστημάτων αεράμυνας.»

Σε άλλη ερώτηση αναφορικά με τα ρωσικά S-400 είπε:

«Όσον αφορά το ζήτημα των S-400, είναι ήδη ένα διαφορετικό βήμα. Δεν μας απασχολεί για το τι θα πουν οι άλλοι για την επόμενη φάση των S-400. Εμείς, ως κυβέρνηση της Τουρκίας, λαμβάνουμε αυτήν την απόφαση. Η κυβέρνησή μας κάθεται, αξιολογεί και αποφασίζει για αυτό το θέμα.

Αλλά όπως είπαμε, το ονομάσαμε Steel Dome. Αφού το ονομάσαμε Steel Dome, θα καθορίσουμε και το χρονοδιάγραμμα. Θα κάνουμε το επόμενο βήμα μαζί με την αμυντική βιομηχανία όταν έρθει η ώρα. Αναρωτιέμαι τι λένε το κόμμα της αντιπολίτευσης ή οι αντίπαλοι της Τουρκίας για αυτό το θέμα; Η αντιπολίτευση τρελάθηκε στο θέμα του προϋπολογισμού. “Γιατί παίρνεις χρήματα από εδώ; Είπαν: “Γιατί παίρνεις χρήματα από εδώ;” Παρέχουμε τους δικούς μας πόρους και όταν αποκτούμε αυτούς τους πόρους, λαμβάνουμε μέτρα.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.