ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ο Τούρκος ΥΠΑΜ Γ.Γκιουλέρ «δείχνει» τους Κούρδους του ΡΚΚ ως υπαίτιους για την επίθεση στην ΤΑΙ

«Δεν θα σταματήσουμε πριν εξοντώσουμε τους τρομοκράτες»

Ο Τούρκος ΥΠΑΜ Γ.Γκιουλέρ «δείχνει» τους Κούρδους του ΡΚΚ ως υπαίτιους για την επίθεση στην ΤΑΙ

Προς το PKK «έδειξε» έμμεσα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ σε δηλώσεις του με αφορμή την επίθεση στην ΤΑΙ.

«Δεν θα παραιτηθούμε από την καταδίωξή των τρομοκρατών μέχρι να εξοντωθεί και ο τελευταίος τρομοκράτης και θα εκδικηθούμε τον πόνο που προκάλεσαν», δήλωσε.

«Προσπάθησαν να διαταράξουν την ειρήνη του έθνους μας επιτιθέμενοι στις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας με έναν κατάπτυστο και ατιμωτικό τρόπο, όπως κάνουν πάντα», είπε.

Σε ακόμη πιο υψηλούς τόνους, ο Γκιουλέρ ανέφερε: «Δίνουμε σε αυτούς τους μπάσταρδους του PKK την τιμωρία που τους αξίζει κάθε φορά, αλλά δεν γίνονται σοφότεροι. Δεν θα τους αφήσουμε να φύγουν μέχρι να εξοντωθεί και ο τελευταίος τρομοκράτης. Θα βγάλουμε τον πόνο αυτών των ενεργειών σε αντάλλαγμα. Όλοι θα το δουν αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.