ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρ.Τ.Ερντογάν: Έπαιξε μπάσκετ και έβαλε καλάθι στα εγκαίνια για το νέο «σπίτι» του αθλήματος στην Τουρκία

Το Basketball Development Center χτίστηκε σε μια έκταση 70 εκταρίων στην Κωνσταντινούπολη με την κεντρική σάλα να έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 10.000 οπαδών

Ρ.Τ.Ερντογάν: Έπαιξε μπάσκετ και έβαλε καλάθι στα εγκαίνια για το νέο «σπίτι» του αθλήματος στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε το παρών χθες, Κυριακή, στα εγκαίνια του Basketball Development Center που θα αποτελέσει το νέο «σπίτι» του αθλήματος στην Τουρκία.

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν έχασε, μάλιστα, την ευκαιρία να δοκιμάσει τα καλάθια σουτάροντας από μικρή απόσταση με τους παριστάμενους να τον χειροκροτούν επειδή σκόραρε.

Το Basketball Development Center χτίστηκε σε μια έκταση 70 εκταρίων στην Κωνσταντινούπολη με την κεντρική σάλα να έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 10.000 οπαδών.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται, επίσης, ένα προπονητήριο με 1.000 θέσεις θεατών, τρία μικρότερα γήπεδα με 500 θέσεις θεατών έκαστο για τις ομάδες των νέων, ένα αθλητικό λύκειο, γήπεδα 3Χ3, ξενοδοχείο για τις ομάδες και χώρους εκδηλώσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός του Ερντογάν στα εγκαίνια έδωσαν το «παρών» ο υπουργός Αθλητισμού, Οσμάν Ασκίν Μπακ. ο υπουργός Περιβάλλοντος, Μουράτ Κουρούμ και ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Χινταγέτ Τούρκογλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.