Λεφτά υπάρχουν: Ένα εκατομμύριο ευρώ πριμ στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος από την ΕΠΟ για τη νίκη στην Σκωτία!

Ρ.Τ.Ερντογάν για σεισμούς στις Κυκλάδες: «Η ετοιμότητα είναι θέμα επιβίωσης»

«Σε λίγες μέρες θα αφήσουμε πίσω μας τη δεύτερη επέτειο της καταστροφής του αιώνα στην Τουρκία»

Ρ.Τ.Ερντογάν για σεισμούς στις Κυκλάδες: «Η ετοιμότητα είναι θέμα επιβίωσης»

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του αναφέρθηκε στην έντονη σεισμική δραστηριότητα που παρατηρείται στις Κυκλάδες τις τελευταίες μέρες και τόνισε ότι «η ετοιμότητα είναι θέμα επιβίωσης».

Μιλώντας για τους φονικούς σεισμούς που είχαν πλήξει την Τουρκία και τη Συρία πριν από δύο χρόνια, ο Τούρκος πρόεδρος βρήκε την ευκαιρία, με αφορμή την κατάσταση στις Κυκλάδες, να επισημάνει την αξία της κατάλληλης προετοιμασίας.

Με αφορμή την υπόθεση βασανισμού του 3χρονου παιδιού στην Κρήτη, θεωρείτε ότι πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή για βασανισμό/θανάτωση μικρών παιδιών;

  • Ναι (88%, 19.255 Votes)
  • Όχι (12%, 2.549 Votes)

Σύνολο ψήφων: 21.804

Loading ...
Loading ...

«Σε λίγες μέρες θα αφήσουμε πίσω μας τη δεύτερη επέτειο της καταστροφής του αιώνα στην Τουρκία. Από την πρώτη ημέρα, σε κάθε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αξιολογούμε το έργο που επιτελείται στην περιοχή του σεισμού.

Ανεξάρτητα από την ατζέντα των άλλων, η κατάσταση και οι ανάγκες των σεισμοπαθών μας ήταν πάντα στην κορυφή της ατζέντας μας» είπε ο Ερντογάν μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, και συνέχισε:

«Επισκεπτόμασταν την περιοχή του σεισμού σε κάθε ευκαιρία και αγκαλιάζαμε τους σεισμόπληκτους αδελφούς και αδελφές μας και μοιραζόμασταν τα προβλήματα.

Δώσαμε την απάντησή μας στους ανεπαρκείς φιλόδοξους ανθρώπους που έδειξαν την ψυχική τους κατάσταση με τη δήλωση ”η κυβέρνηση θα θαφτεί κάτω από αυτά τα συντρίμμια”, παραδίδοντας περισσότερες κατοικίες και χώρους εργασίας».

«Δεν υπάρχει χαλάρωση για εμάς μέχρι να επουλωθούν πλήρως οι πληγές και να επιστρέψουν οι αδελφοί και αδελφές στα σπίτια και τους χώρους εργασίας τους.

Φυσικά, εκείνοι που δεν τους έχουμε δει εδώ και δύο χρόνια δεν μπορούν να καταλάβουν τις προσπάθειες και τον αγώνα μας.

Οι δονήσεις που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες στην ελληνική πλευρά του Αιγαίου υπενθυμίζουν για άλλη μια φορά την αξία του έργου μας και ότι η ετοιμότητα για τους σεισμούς είναι ζήτημα που απασχολεί τη χώρα μας, είναι θέμα επιβίωσης για εμάς» πρόσθεσε ο Ερντογάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.