ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρ.Τ.Ερντογάν: Θα πει στο Κ.Μητσοτάκη να σταματήσει τα εξοπλιστικά αλλά δοκιμάζει νέο πύραυλο

Πέρα από το νέο πύραυλο η Τουρκία έχει ήδη ένα νέο υποβρύχιο στη θάλασσα

Ρ.Τ.Ερντογάν: Θα πει στο Κ.Μητσοτάκη να σταματήσει τα εξοπλιστικά αλλά δοκιμάζει νέο πύραυλο

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ισχυρίζεται ότι θα πει στον Μητσοτάκη να σταματήσει τα εξοπλιστικά, η Τουρκία ετοιμάζεται να κάνει δοκιμές στον νέο πύραυλο αέρος εδάφους «KEMANKES», συνεχίζοντας εκείνη κανονικά, το δικό της εξοπλιστικό πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό κανάλι της εφημερίδας Turkiye πέρα από το νέο πύραυλο η Τουρκία έχει ήδη ένα νέο υποβρύχιο στη θάλασσα, άλλο ένα είναι έτοιμο να πέσει στα νερά, ενώ ετοιμάζονται κι άλλα τέτοια σκάφη τα οποία έχουν γερμανική τεχνολογία.

«Ήδη το υποβρύχιο Piri Reis εκτελεί τα καθήκοντα του στη Γαλάζια Πατρίδα, σύντομα θα είναι έτοιμο και το δεύτερο υποβρύχιο Hizir Reis και με τα οπλικά του συστήματα δεν θα αφήνει ήσυχο στον εχθρό. H Τουρκία έκανε ένα σημαντικό βήμα στα υποβρύχια. Το δεύτερο υποβρύχιο μας Ηizir Reis το οποίο ναυπηγείται στα πλαίσια του προγράμματος του εθνικού υποβρυχίου, καθελκύστηκε πριν από λίγες ημέρες και αυτό ανακοινώθηκε από το υπουργείο Άμυνας μέσω των κοινωνικών δικτύων. Πριν από αυτό όμως, είχε γίνει το ίδιο με το υποβρύχιο Piri Reis και σήμερα εξακολουθεί να υπηρετεί», ανέφερε το κανάλι της εφημερίδας της Τουρκίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Τουρκία πήρε την τεχνολογία από την Γερμανία και ξεκίνησε να ναυπηγεί την εγχώρια έκδοση των υποβρυχίων Type 214, στα πλαίσια αυτά ξεκίνησε το πρόγραμμα της ναυπήγησης των υποβρυχίων Piri Reis, Hizir Reis,Murat Reis, Aydin Reis, Seydi Ali Reis, Selman Reis. To Piri Reis ήδη υπηρετεί και τα υπόλοιπα υποβρύχια τα επόμενα χρόνια θα είναι έτοιμα», τόνιζε το κανάλι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.