ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην Τουρκία – Νεκροί οι δύο πιλότοι

Δυνάμεις της αστυνομίας και διασωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο

Συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην Τουρκία – Νεκροί οι δύο πιλότοι

Ένα εκπαιδευτικό αεροσκάφος συνετρίβη στην περιοχή Hasan Arpa στην Τουρκία.

Δυνάμεις της αστυνομίας και διασωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο, στην περιοχή Hasan Arpa, στη συνοικία Kocasinan του Kayseri, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το CNN Tuk οι δύο πιλότοι που επέβαιναν στο αεροσκάφος είναι νεκροί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφέρεται: «Ένα εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου SF-260D της Αεροπορίας, το οποίο απογειώθηκε από την 12η Βάση Αεροπορικών Μεταφορών στο Kayseri για εκπαίδευση, συνετρίβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Έχει ξεκινήσει έρευνα διάσωσης και εντοπισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.