ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Θανατηφόρο τροχαίο στην Τουρκία: Τουριστικό λεωφορείο προσέκρουσε σε οδοφράγματα – Έξι νεκροί και 34 τραυματίες

Το δυστύχημα συνέβη στη διαδρομή Aksaray-Άγκυρα γύρω στις 7 το πρωί

Θανατηφόρο τροχαίο στην Τουρκία: Τουριστικό λεωφορείο προσέκρουσε σε οδοφράγματα – Έξι νεκροί και 34 τραυματίες

Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Τουρκία, όπου ένα τουριστικό λεωφορείο προσέκρουσε σε οδοφράγματα και ανατράπηκε στην επαρχία Aksaray, με αποτέλεσμα έξι άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 34 να τραυματιστούν. 

Το δυστύχημα συνέβη στη διαδρομή Aksaray-Άγκυρα γύρω στις 7 το πρωί.

Το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 44 επιβάτες, αναχώρησε από τη δυτική επαρχία Balıkesir και κατευθυνόταν προς την περιοχή της Καππαδοκίας.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ο οδηγός του λεωφορείου κοιμόταν κατά τη διάρκεια του τραγικού ατυχήματος, αναφέρει ο ιστότοπος hurriyetdailynews.com.

«Το λεωφορείο πέρασε από δίπλα μου και στη συνέχεια άρχισε να στρίβει αριστερά και δεξιά. Άναψα τους προβολείς μου και έκρουσα την κόρνα», δήλωσε, τονίζοντας τις προσπάθειές του να αποτρέψει το περιστατικό.

«Κοιμόμουν και είχα δεμένη τη ζώνη ασφαλείας μου. Είδα το όχημα να αναποδογυρίζει», δήλωσε ο επιβάτης Ramazan Durmuş, αναπολώντας τις στιγμές του περιστατικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Εσωτερικών Ali Yerlikaya ανήρτησε δήλωση σχετικά με το θέμα, σημειώνοντας ότι τρία από τα 34 άτομα τραυματίστηκαν, τα τρία παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.