Τελικά, τον Ζελένσκι έπρεπε να είχαμε το 2010. Θα ζητούσε κι άλλα 350 δισ. από την τρόικα και το ΔΝΤ...

Το τουρκικό μη επανδρωμένο μαχητικό πολλαπλού ρόλου Kizilelma ετοιμάζεται για υπερηχητική πτήση! (βίντεο)

Θα καταστεί μη επανδρωμένο μάχης πολλαπλού ρόλου

Το τουρκικό μη επανδρωμένο μαχητικό πολλαπλού ρόλου Kizilelma ετοιμάζεται για υπερηχητική πτήση! (βίντεο)

Το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος τύπου Bayraktar KIZILELMA (τρίτο πρωτότυπο) δοκίμασε με επιτυχία τον κινητήρα τζετ και ετοιμάζεται για υπερηχητική πτήση κάτι που σημαίνει ότι θα έιναι το πρώτο μη επανδρωμένο μαχητικό πολλαπλού ρόλου παγκοσμίως!

Το UCAV θα φέρει έκδοση του AESA ραντάρ τύπου Murad και θα μπορεί να χρησιμοποιεί όπλα αυτόνομα τόσο αέρος-αέρος όσο και αέρος-εδάφους με ικανότητα μεταφοράς 1,5 τόνων οπλικού φορτίου.

Μάλιστα το μη επανδρωμένο μαχητικό θα μπορεί να επιχειρεί και από το αεροπλανοφόρο όπως το Anadolu.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.