ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Τουρκικό υπουργείο Άμυνας για ετοιμότητα ενόπλων δυνάμεων: «Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο»

«Είμαστε μια από τις πιο προετοιμασμένες χώρες μας για κάθε είδους σενάρια»

Τουρκικό υπουργείο Άμυνας για ετοιμότητα ενόπλων δυνάμεων: «Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο»

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας γνωστοποίησε σε δημοσιογράφους ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες για παν ενδεχόμενο με βάση τις εξελίξεις που μπορεί να συμβούν παγκοσμίως λόγω της ουκρανικής κρίσης.

Στο πλαίσιο της σημερινής Εβδομαδιαίας Ενημερωτικής Συνάντησης Τύπου σχετικά με τις δραστηριότητες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αξιωματούχοι του τουρκικού υπουργείου Άμυνας ανέφεραν ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες για κάθε σενάριο, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ.

«Αν ρωτάτε αν υπάρχει κίνδυνος ενός ολοκληρωτικού Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου όπως στον Α’ και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, φυσικά και είναι μια πιθανότητα» αναφέρουν.

Και συνεχίζουν: «Ως υπουργείο Άμυνας κάνουμε τις αξιολογήσεις μας για την άμυνα και την ασφάλειά μας και κάνουμε όλα τα σχέδιά μας όπου χρειάζονται και να ενημερωθούμε υπό το πρίσμα των νέων αξιολογήσεων.

Μπορούμε εύκολα να πούμε ότι είμαστε μια από τις πιο προετοιμασμένες χώρες μας για κάθε είδους σενάρια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.