ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Τουρκία: Για 3η μέρα συνεχίστηκαν οι αεροπορικές επιδρομές από τη ΜΙΤ κατά Κούρδων στο βόρειο Ιράκ και τη Συρία (βίντεο)

Οι μυστικές υπηρεσίες εξαπέλυσαν 157 αεροπορικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου ΑΝΚΑ

Τουρκία: Για 3η μέρα συνεχίστηκαν οι αεροπορικές επιδρομές από τη ΜΙΤ κατά Κούρδων στο βόρειο Ιράκ και τη Συρία (βίντεο)

H Τουρκία για 3η συνεχόμενη μέρα έπληξε με αεροπορικές επιδρομές στόχους του PKK αλλά και συμμαχικών τους δυνάμεων σε περιοχές της Συρίας και του βόρειου Ιράκ.

Μετά την επίθεση δύο μελών του PKK στις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας στην Άγκυρα την Τετάρτη (23/10), η Τουρκία εξαπέλυσε νέες επιθέσεις με μαχητικά αεροσκάφη αλλά και με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Ειδικότερα, η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ πραγματοποίησε, τις τελευταίες τρεις ημέρες, συνολικά 157 αεροπορικές επιδρομές με μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου ΑΝΚΑ κατά κουρδικών στόχων στο βόρειο Ιράκ και τη Συρία.

Στόχος και οι σύμμαχοι των PKK

Χθες (25/10) η Τουρκία σκότωσε πέντε άτομα σε επίθεση κατά της κύριας πολιτοφυλακή των Γιαζίντι, τις Μονάδες Αντίστασης του Σιντζάρ στο βόρειο Ιράκ, η οποία συνδέεται με το PKK.

«Τουρκικές αεροπορικές επιδρομές στόχευσαν τις Μονάδες Αντίστασης του Σιντζάρ» σε ορεινή περιοχή του βόρειου Ιράκ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματούχος ασφαλείας, κάνοντας λόγο για «πέντε νεκρούς».

Ένας δεύτερος τοπικός αξιωματούχος στο Σιντζάρ, ο οποίος επίσης μίλησε χωρίς να κατονομαστεί, έδωσε τον ίδιο απολογισμό, μιλώντας για «αεροπορικούς βομβαρδισμούς από την Τουρκία με στόχο θέσεις των Μονάδων Αντίστασης του Σιντζάρ».

Σε ανακοίνωσή τους, οι αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες του αυτόνομου Κουρδιστάν, μια περιοχή που συνορεύει με την επαρχία της Νινευή στα βόρεια, ανακοίνωσαν επίσης «επιθέσεις με drones και αεροπλάνα του τουρκικού Στρατού» σε θέσεις του PKK, αναφέροντας «τρεις μαχητές σκοτώθηκαν» στο Σιντζάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.