ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τουρκία: Η Hellenic Aid στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους

Μαζική και άμεση η ανταπόκριση φορέων και πολιτών από όλη τη χώρα

Τουρκία: Η Hellenic Aid στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει η πρώτη μεγάλη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ελλάδα προς Τουρκία και Συρία.

Πρόκειται για είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνουν Περιφέρειες, Δήμοι, φορείς και πολίτες ανά την Ελλάδα ώστε υπό τον συντονισμό της Ελληνικής πολιτείας και του Υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιωτη να σταλούν στις πληγείσες περιοχές.

Η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακής και Ανθρωπιστικής Αρωγής του Υπουργείου Εξωτερικών «HELLENIC AID» ανάφερει σε ανάρτηση στο twitter : ”
Μαζική και άμεση η ανταπόκριση φορέων και πολιτών από όλη τη χώρα στη συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας.

https://twitter.com/HellenicAid/status/1624351065238806528?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1624351065238806528%7Ctwgr%5E195db130d8e1aeaaea184200691867de8078c986%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F1338889%2Fseismos-stin-tourkia-anthropistiki-voitheia-apo-tin-hellenic-aid%2F

Υπενθυμίζεται πως η Ελληνική Κυβέρνηση εχει συγκροτήσει task force υπο τον κ. Κατσανιωτη για τον καλύτερο συντονισμό του ανθρωπιστικού διαδρόμου. Στην ομαδα
συμμετέχουν οι:

– Ιωαννης Κωτσιοπουλος γ.γ. Υπηρεσιών Υγείας (Υπ. Υγείας),

– Βικυ Λοιζου γ.γ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων (ΥΠΕΞ),

– Βασίλης Παπαγεωργίου γγ Πολιτικής Προστασίας (Υπ. Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής),

– Γιωργος Σταματης γγ Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας (Υπ. Εργασίας).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.