ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Τουρκία: Η στιγμή που 40χρονος πυροβολεί την 35χρονη πρώην σύζυγό του στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Η δολοφονία έγινε στη συνοικία Αρναβούτκιοϊ της Κωνσταντινούπολης

Τουρκία: Η στιγμή που 40χρονος πυροβολεί την 35χρονη πρώην σύζυγό του στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Κάμερα κινητού τηλεφώνου, κατέγραψε τη στιγμή όπου ένας 40χρονος πυροβολεί και σκοτώνει την 35χρονη πρώην σύζυγό του στη μέση του δρόμου στην Τουρκία.

Η δολοφονία έγινε στη συνοικία Αρναβούτκιοϊ της Κωνσταντινούπολης.

Στο βίντεο, ο 40χρονος φαίνεται να κυνηγά την πρώην σύζυγό του, να την πυροβολεί στο κεφάλι. Αφότου έπεσε κάτω, της έριξε άλλους δύο πυροβολισμούς.

Τα τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε φάση διαζυγίου εδώ και δύο χρόνια και ζούσαν χωριστά.

Χθες το μεσημέρι, η γυναίκα πήγε στο σπίτι του για να δει τα παιδιά της. Όταν ο 40χρονος δεν της τα έδειξε, ξέσπασε καβγάς, που οδήγησε στη δολοφονία της.

Ο άντρας, μετά την πράξη του, παρέμεινε πάνω από τη σορό της. Η αστυνομία τον συνέλαβε, ενώ περίοικοι προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στη Hurriyet τι είδε: «Η γυναίκα παρακαλούσε τον άντρα της: “Τι θα γίνει με τα παιδιά; Μην το κάνεις, μην το κάνεις”. Έσπρωξε τη γυναίκα πίσω στον δρόμο. Εκεί πυροβόλησε στον αέρα και στη συνέχεια τη γυναίκα τρεις φορές», ενώ τα παιδιά τον φώναζαν και οι γείτονες ούρλιαζαν, παρακολουθώντας με τρόμο.

«Μην το κάνεις μπάσταρδε», του φώναζαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.