
Κινδυνεύει με παραπομπή σε δίκη, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, όπως γνωστοποίησαν τουρκικά ΜΜΕ.
Μάλιστα, από όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης ζητά ποινή φυλάκισης έως 4 έτη για τον Εκρέμ Ιμάμογλου.
Αυτό γίνεται έπειτα από σχόλιά του κατά ενός εισαγγελέα, ο οποίος ασχολείται με δικαστικές υποθέσεις που αφορούν σε κατηγορίες κατά αντιπολιτευόμενων πολιτικών στελεχών.
Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, ο Εκρέμ Ιμάμογλου κατηγορείται για «απειλή και στοχοποίηση ατόμων που ερευνούν υποθέσεις τρομοκρατίας».
Σημειώνεται πως αν το κατηγορητήριο γίνει δεκτό, τότε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης θα παραπεμφθεί σε δίκη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.