ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τουρκία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε από γέφυρα – Βίντεο ντοκουμέντο 

Η οικογένεια κατευθυνόταν για πικ νικ

Τουρκία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε από γέφυρα – Βίντεο ντοκουμέντο 

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο ξεκληρίστηκε τετραμελής οικογένεια στην Τουρκία όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε από γέφυρα. 

Στο τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή έχασαν τη ζωή τους ο 37χρονος Βεϊσέλ Αϊντογκμούς, η 35χρονη σύζυγός του, Εμινέ και τα δύο παιδιά τους ο 16χρονος Μπατουχάν και ο 13χρονος Μετέ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η οικογένεια κατευθυνόταν για πικ νικ.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε γέφυρα στα Άδανα όταν ο 37χρονος προσπάθησε να προσπεράσει ένα προπορευόμενο όχημα χωρίς, όμως, να αντιληφθεί ότι την ίδια ώρα επιχειρούσε να κάνει το ίδιο και άλλο ένα αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια άρχισε να κάνει ζιγκ-ζαγκ πριν τελικά να πέσει στο νερό.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης οι σοροί της Εμινέ, του Βεϊσέλ και της Μετέ εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο που βρέθηκε στο νερό τέσσερις ώρες μετά την πτώση του οχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σορός του Μπατουχάν ανασύρθηκε λίγη ώρα αργότερα εκτός αυτοκινήτου καθώς φέρεται να βγήκε από το όχημα αλλά πνίγηκε καθώς δεν γνώριζε κολύμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.