ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τουρκία: Πυροβόλησαν στο πόδι παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Φενέρ μετά από εκπομπή για το Europa League (φώτο)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τηλεοπτικός αναλυτής Σερχάτ Ακίν ανακοίνωσε ο ίδιος με φωτογραφία πως έπεσε θύμα επίθεσης

Τουρκία: Πυροβόλησαν στο πόδι παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Φενέρ μετά από εκπομπή για το Europa League (φώτο)

Αμαυρώθηκε η νίκη της Φενέρμπαχτσε με 2-1 επί της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Europa League, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της, Σερχάτ Ακίν δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς.

Το περιστατικό συνέβη στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο Σερχάτ Ακίν, παλαίμαχος άσος της Φενέρμπαχτσε και νυν τηλεοπτικός αναλυτής, ανάρτησε φωτογραφία στα social media, τονίζοντας πως πυροβολήθηκε λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής για το Europa League.

Μετά το τέλος της εκπομπής για την πρεμιέρα της Φενέρ στο Europa League ο Ακίν έπεσε θύμα επίθεσης και πυροβολήθηκε στο πόδι.

Την είδηση ουσιαστικά γνωστοποίησε ο ίδιος, δημοσιεύοντας στο X μια φωτογραφία με το ματωμένο του πόδι και τη λεζάντα «Με πυροβόλησαν στο πόδι μετά την εκπομπή. Η τελευταία μου λέξη ήταν “Φενέρμπαχτσε”».

Προς το παρόν δεν έχει γνωστό τι ακριβώς έχει συμβεί, ποιοι ήταν οι δράστες και ποιο το background τους, ωστόσο ο Ακίν δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και η τουρκική αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Η Φενέρ καταδικάζει την επίθεση

Σε ανακοίνωση που έκανε ο σύλλογος αναφέρει: «Καταδικάζουμε την ένοπλη επίθεση στον πρώην ποδοσφαιριστή μας Σερχάτ Ακίν. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Αναμένουμε από τους δράστες να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης το συντομότερο δυνατό»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.