ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Τουρκία: Στρατιωτικό αεροσκάφος τύπου C-160 έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω βλάβης (βίντεο)

Απογειώθηκε σήμερα το πρωί από την 12η Βάση Αεροπορικών Μεταφορών στην Καισάρεια για εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Τουρκία: Στρατιωτικό αεροσκάφος τύπου C-160 έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω βλάβης (βίντεο)

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε ένα στρατιωτικό αεροσκάφος τύπου C-160 της Αεροπορίας της Τουρκίας, έπειτα από τεχνική βλάβη που προκλήθηκε κατά την διάρκεια εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι το στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος τύπου C-160 της Αεροπορίας απογειώθηκε σήμερα το πρωί από την 12η Βάση Αεροπορικών Μεταφορών στην Καισάρεια για εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ωστόσο στη συνέχεια αντιμετώπισε τεχνική βλάβη και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση.

Ακόμα, στρατιωτικές πηγές πληροφόρησης στην Τουρκία μετέδωσαν ότι το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία και ότι το στρατιωτικό αεροσκάφος υπέστη μικρές υλικές ζημιές, με βίντεο και εικόνες από την περιοχή να έχουν ήδη δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα μεγάλα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και πρακτορεία ειδήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.