ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τουρκία: Συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην Προύσα – Νεκροί οι δύο πιλότοι

Το αεροσκάφος επιχειρούσε αναγκαστική προσγείωση στον διάδρομο του αεροδρομίου, όταν το ένα του φτερό ακόυμπησε στο οδόστρωμα με συνέπεια να αναποδογυρίσει και να διαλυθεί

Τουρκία: Συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην Προύσα – Νεκροί οι δύο πιλότοι

ΔΈνα εκπαιδευτικό αεροπλάνο συνετρίβη στην πίστα του αεροδρομίου «Yenişehir» στην Προύσα της Τουρκίας με τους δύο πιλότους να χάνουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν ένας 61χρονος κι ένας 43χρονος, επιχειρούσε αναγκαστική προσγείωση στον διάδρομο του αεροδρομίου, όταν το ένα του φτερό ακόυμπησε στο οδόστρωμα με συνέπεια να αναποδογυρίσει και να διαλυθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 08.10 (τοπική ώρα), με τη διοίκηση της πόλης της Προύσας να αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως «ένα εκπαιδευτικό αεροπλάνο που ανήκει σε ιδιωτική σχολή πτήσεων (Fenix Aviation) συνετρίβη στην πίστα του αεροδρομίου Yenişehir στην επαρχία μας. Οι δύο πιλότοι έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει δικαστική και διοικητική έρευνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.