ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΥΠΕΞ προς Μ.Τσαβούσογλου: «Δεν θα επιτρέψουμε η εσωτερική τους αντιπαράθεση να γίνει διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας»

Ο Μ.Τσαβούσγολου είπε πως «υπάρχουν νησάκια και βραχονησίδες των οποίων η κυριότητα δεν είναι σαφής»

ΥΠΕΞ προς Μ.Τσαβούσογλου: «Δεν θα επιτρέψουμε η εσωτερική τους αντιπαράθεση να γίνει διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας»

Απάντηση στις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου έδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Αρναούτης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ξεκαθάρισε πως «οι θέσεις μας είναι γνωστές. Η διαφορά μας είναι μία. Δεν θα επιτρέψουμε η εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση στην Τουρκία να μετατραπεί σε δημόσιο διάλογο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας».

Η απάντηση αφορά στις δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος είπε πως «υπάρχουν νησάκια και βραχονησίδες των οποίων η κυριότητα δεν είναι σαφής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δηλώσεις της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και του υπουργού Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, τονίζοντας ότι «δεν είναι δική τους δουλειά τέτοιου είδους τοποθετήσεις προκαλούν «σκαμπανεβάσματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.