ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τρεις νεκροί σε νέα τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ – Επιτέθηκε με τσεκούρι

Ο δράστης επιτέθηκε ενώ πολλοί γιόρταζαν την ημέρα ανεξαρτησίας του Ισραήλ

Τρεις νεκροί σε νέα τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ – Επιτέθηκε με τσεκούρι

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη σε επίθεση στην πόλη Ελάντ του κεντρικού Ισραήλ, μετέδωσε η ισραηλινή τηλεόραση. Αλλοι τέσσερις είναι τραυματισμένοι βαριά.

Και τα τρία θύματα είναι άνδρες περίπου 40 ετών, αναφέρει η Jerusalem Post. Οι τραυματίες είναι και αυτοί άνδρες, 60, 35, 40 και 23 ετών, αντίστοιχα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε την ώρα που οι Ισραηλινοί γιόρταζαν την ημέρα της ανεξαρτησίας, φαίνεται να είναι τρομοκρατική επίθεση.

Ο δράστης κρατούσε τσεκούρι, αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες που προσθέτουν ότι οι επιθέσεις έγιναν σε δύο διαφορετικά σημεία της πόλης.

Ο δήμαρχος της Ελάντ, μιλώντας στο Κανάλι 12 της ισραηλινής τηλεόρασης, κάλεσε τους κατοίκους να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους, ενώ οι υπηρεσίες ασφαλείας επιχειρούν στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σειρά επιθέσεων στους δρόμους του Ισραήλ έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες εβδομάδες, με πάνω από 15 νεκρούς. Για τις επιθέσεις την ευθύνη έχουν αναλάβει ισλαμιστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.