ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Τριτοκοσμικές εικόνες στην Ρόδο: Eκατοντάδες παράνομοι μετανάστες έχουν κατασκηνώσει στο κέντρο της πόλης!

Οι ροές είναι καθημερινές και οι παράνομοι μετανάστες αυξάνονται!

Τριτοκοσμικές εικόνες στην Ρόδο: Eκατοντάδες παράνομοι μετανάστες έχουν κατασκηνώσει στο κέντρο της πόλης!

Η κατάσταση στο κέντρο της Ρόδου έχει λάβει τραγικές διαστάσεις από τους εκατοντάδες παράνομους αλλοδαπούς που έχουν κατακλύσει την πόλη.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα rodiaki, οι παράνομοι μετανάστες είναι παραπάνω από 700 με τις ροές να είναι σχεδόν καθημερινές!

Μάλιστα, έχουν δημιουργήσει πρόχειρους καταυλισμούς με αυτοσχέδια καταλύματα από χαρτόκουτα και σκηνές στην καλύτερη περίπτωση σε πάρκα, πεζοδρόμια και διάφορα κεντρικά σημεία.

Η τοπική κοινωνία έχει αναστατωθεί ενώ ζητούν να μεταφερθούν άμεσα σε δομές για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στην πόλη.

Μιλώντας στην εφημερίδα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου, Μανώλης Ανδρουλάκης, με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» αναφέρει πως πρέπει να αδειάσουν οι δομές σε Λέρο και Κω ώστε να δημιουργηθεί χώρος για τους παράνομους αλλοδαπούς της Ρόδου.

Ο ίδιος καταγγέλλει πως μεταφορές αλλοδαπών δεν γίνονται στην δομή της Κω η οποία είναι γεμάτη μόνο κατά το ήμισυ, αλλά ματαιώνονται και αυτές που πρόκειται να γίνουν σε δομές στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Όπως είπε είχε κανονιστεί να μεταφερθούν 120 παράνομοι μετανάστες από τη Ρόδο στον Πειραιά και από εκεί στα Διαβατά, ωστόσο δεν έγινε ποτέ.

Το θέμα δεν είναι όμως να μεταφερθούν οι παράνομοι αλλοδαποί στην Αθήνα και στον Πειραιά απλώς για να «αδειάσει» το νησί της Ρόδου.

Το πρόβλημα είναι όλοι οι παράνομοι αλλοδαποί να απελαθούν άμεσα από τη χώρα διότι απλούστατα δεν έπρεπε να βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.