ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Aυτά τα Rafale στα χέρια των Ελλήνων πιλότων ελπίζω να αποδώσουν καλύτερα αν χρειαστεί...

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη – Νεκρή 23χρονη κοπέλα

Το όχημα που οδηγούσε η 23χρονη κοπέλα, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον θανάσιμα τραυματισμό της

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη – Νεκρή 23χρονη κοπέλα

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε τα ξημερώματα, μια 23χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Σουρωτής.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα που οδηγούσε η 23χρονη κοπέλα, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον θανάσιμα τραυματισμό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.