ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Β.Πούτιν για Ουκρανία: «Έχουν λάθος προσέγγιση απέναντί μας – Καλό είναι να το καταλάβουν νωρίς»

Μεταξύ άλλων ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε και στην στρατιωτική συνδρομή της Πιονγκγιάνγκ

Β.Πούτιν για Ουκρανία: «Έχουν λάθος προσέγγιση απέναντί μας – Καλό είναι να το καταλάβουν νωρίς»

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω συνέντευξής του στην κρατική τηλεόραση, μίλησε για την λανθασμένη προσέγγιση των Ουκρανών απέναντι στη Ρωσία που μπορεί να αποβεί μοιραία για το Κίεβο, ενώ αναφέρθηκε και για την συνεργατική σχέση με τη Βόρεια Κορέα.

«Όταν πρέπει να αποφασίσουμε κάτι, θα αποφασίσουμε […] αλλά είναι κυριαρχική απόφασή μας αν θα το εφαρμόσουμε, αν δεν το εφαρμόσουμε, αν το χρειαζόμαστε.

Όσο πιο γρήγορα αντιληφθούν (σ.σ. οι Ουκρανοί) τη ματαιότητα μιας τέτοιας προσέγγισης στις σχέσεις με τη Ρωσία, τόσο καλύτερα θα είναι για τον καθένα, και ίσως, πάνω απ’ όλα, για τους ίδιους» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Ρώσου προέδρου.

Επιπρόσθετα, ο κ.Πούτιν με αφορμή τη συμφωνία στρατηγικής σύμπραξης στη διάρκεια της επίσκεψης του ίδιου στην Πιονγκγιάνγκ τον Ιούνιο, εστίασε στο άρθρο 4, το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Αν ένα από τα μέρη δεχθεί ένοπλη επίθεση από οποιοδήποτε κράτος ή πολλά κράτη και ως εκ τούτου βρεθεί σε κατάσταση πολέμου, το άλλο μέρος θα παράσχει αμέσως στρατιωτική και άλλη υποστήριξη με όλα τα μέσα στη διάθεσή του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη Δύση να παρακινεί την Ουκρανία σε ένα μάταιο πόλεμο, ο Ρώσος πρόεδρος δεν αρνήθηκε τη βοήθεια από τη Βόρεια Κορέα, εξηγώντας όμως ότι «είναι θέμα της Μόσχας το πώς διαχειρίζεται τη ρήτρα αμοιβαίας στρατιωτικής συνδρομής με την Πιονγκγιάνγκ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.