ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Βίντεο: Εντυπωσιακές εικόνες από Βολές Αντιαεροπορικού Πυροβολικού στην Κρήτη

Οι βολές πραγματοποιήθηκαν από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2024 στο Πεδίο Βολής Κρήτης

Βίντεο: Εντυπωσιακές εικόνες από Βολές Αντιαεροπορικού Πυροβολικού στην Κρήτη

Εντυπωσιακά είναι τα πλάνα από τις Βολές Αντιαεροπορικού Πυροβολικού στο Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ), οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου.

Οι βολές πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή προσωπικού, οπλικών συστημάτων και μέσων Μονάδων Πυροβολικού της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ«ΑΧΙΛΛΕΑΣ».

Ειδικότερα, εκτελέστηκαν βολές από οπλικά συστήματα ASRAD HELLAS, TOR-M1 και από φορητά STINGER MANPAD.

Σκοπός των βολών ήταν η αξιολόγηση του προσωπικού και η δοκιμή των Αντιαεροπορικών Οπλικών Συστημάτων και μέσων, υπό τις πλέον ρεαλιστικές συνθήκες.

Κατά τη διάρκεια των βολών υλοποιήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες συντονισμού παροχής πυρών υποστηρίξεως, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη δυνατή συνέργεια των οπλικών συστημάτων με τα Κέντρα Διεύθυνσης Πυρός και τα συστήματα ραντάρ των Μονάδων Πυροβολικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.