ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο: Έσπευσε να «τραμπουκίσει» άλλον οδηγό αλλά του προέκυψε… «αρκούδα»!

Είχε τόσο μεγάλη σωματική διάπλαση που ο καυγάς έληξε αμέσως με το που βγήκε από το αυτοκίνητο!

Βίντεο: Έσπευσε να «τραμπουκίσει» άλλον οδηγό αλλά του προέκυψε… «αρκούδα»!

Τα νεύρα στους δρόμους κατά την διάρκεια της οδήγησης είναι αναπόφευκτα.

Καλό είναι όμως να αποφεύγονται οι καυγάδες γιατί ποτέ δε γνωρίζει κανείς ο «αντίπαλος» οδηγός την μεταφέρει μαζί του και επίσης τι σωματική διάπλαση διαθέτει.

Στο βίντεο που ακολουθεί κάποιος στην Αμερική είχε την φαεινή ιδέα να επιχειρήσει να τραμπουκίσει έναν άλλο οδηγό που θεωρούσε, ότι οδηγούσε επικίνδυνα.

Ο οδηγός αυτός όμως αν και στην αρχή ήταν ήρεμος στη συνέχεια νευρίασε ακούγοντας διάφορους χαρακτηρισμούς και βγήκε από το αυτοκίνητο του απειλητικά.

Τότε αυτός που ξεκίνησε τον καβγά συνειδητοποίησε ότι μπροστά του δεν είχε άνθρωπο αλλά «αρκούδα» με έναν σβέρκο που θύμιζε «ανάποδο κουβά».

Εκεί όχι μόνο κατάλαβε ότι θα πρέπει να φύγει με «ελαφρά πηδηματάκια» αλλά ακόμα και ο ανήλικος γιος του βλέποντας το «κρίσιμο» της κατάστασης, έσπευσε να ηρεμήσει την «αρκούδα».

Τα νεύρα δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.