
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην Βρετανία του Κιρ Στάρμερ, ο οποίος έχει δώσει φοβερά προνόμια στους παράνομους μετανάστες με αποτέλεσμα αυτοί να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να αντιμετωπίζουν ποινικές συνέπειες.
A man destroys a church in Bolton, UK. Keir Starmer says the problem in UK is Islamophobia. pic.twitter.com/Y8GQ8cSPX4
— RadioGenoa (@RadioGenoa) March 18, 2025
Στο βίντεο απεικονίζεται ισλαμιστής να καταστρέφει την στέγη μίας χριστιανικής εκκλησίας στο Μπόλτον, κοντά στο Μάντσεστερ, στην Βρετανία!
Η αστυνομία απλώς τον παρακολουθεί χωρίς να κάνει τίποτα και ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ, με θράσος λέει ότι το πρόβλημα στην Βρετανία είναι η ισλαμοφοβία!
Η κατάσταση στην χώρα έχει ξεπεράσει κάθε όριο και η κυβέρνηση των Εργατικών κρίνεται ως πολύ επικίνδυνη για την ταυτότητα της Βρετανίας η οποία δυστυχώς έχει αλλοιωθεί σχεδόν ολοκληρωτικά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.