ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο: Κουκλάρα Αμερικανίδα εξηγεί γιατί ο Ν.Τραμπ υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών

«Δεν επιτρέπει την είσοδο παράνομων αλλοδαπών για να υπερασπιστεί τις γυναίκες»

Βίντεο: Κουκλάρα Αμερικανίδα εξηγεί γιατί ο Ν.Τραμπ υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών

Μία πραγματική κουκλάρα Αμερικανίδα εξηγεί με πολύ απλά λόγια σε όλες αυτές και σε όλους αυτούς που λένε ότι με μία προεδρία Ν.Τραμπ οι γυναίκες θα έχαναν τα δικαιώματά τους, πως όλο αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα στημένο από τους Δημοκρατικούς.

«Πόσα από τα δικαιώματα σας χάσατε όταν ήταν πρόεδρος το 2016;», είπε ευλόγως αναρωτώμενη.

«Στην πραγματικότητα προστατεύει τα δικαιώματα των γυναικών όπως για παράδειγμα στον τομέα των σπορ (όπου τώρα τοποθετούνται τρανς με δύναμη ανδρός να συναγωνίζονται με γυναίκες), όπως επίσης προστατεύει τις γυναίκες μη επιτρέποντας σε παράνομους αλλοδαπούς να εισέρχονται στην χώρα.

Τι νομίζετε ότι σημαίνει αυτό; Όσο για αυτές που λένε ότι χάνω το δικαίωμα της άμβλωσης, αυτό δεν είναι αλήθεια καθώς επαφίεται στην κάθε Πολιτεία.

Αν το 90% των πολιτών θέλουν να απαγορευτεί η άμβλωση και δεν σου αρέσει τότε άλλαξε Πολιτεία τόσο απλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σταματήστε να κάνετε προπαγάνδα, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί γελούν με τις γυναίκες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.