
Τα χάλια του Βελγίου μετά από τόσα χρόνια υποδοχής εκατομμυρίων παράνομων μεταναστών είναι μη θεραπεύσιμα.
Here’s how Islamic girls beat a European girl in Aarschot, Belgium. Our children are not safe in Europe. pic.twitter.com/2n5WBUM8WD
— RadioGenoa (@RadioGenoa) March 26, 2025
Καταρχάς η χώρα έχει κατακλυστεί από ισλαμικό πληθυσμό και πλέον ακόμα και τα παιδιά των γηγενών Βέλγων κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή.
Στο βίντεο απεικονίζονται νεαρές μουσουλμάνες να χτυπούν αλύπητα μία Βέλγίδα έφηβη.
Το περιστατικό γίνεται στο σχολείο στην πόλη Άαρσχοτ.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι κανείς δεν προσπάθησε να βοηθήσει την έφηβη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.