ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Βίντεο: ουκρανική νάρκη «ξεβράζεται» στις ακτές του Σότσι και οι λουόμενοι την βγάζουν έξω με τα χέρια!

Η νάρκη θα μπορούσε να ανατιναχθεί ανά πάσα στιγμή

Βίντεο: ουκρανική νάρκη «ξεβράζεται» στις ακτές του Σότσι και οι λουόμενοι την βγάζουν έξω με τα χέρια!

Ένα περίεργο περιστατικό που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο έλαβε χώρα στο Σότσι της Ρωσίας, όπου μία νάρκη, προφανώς ουκρανική έφτασε μέχρι την ακτή και λουόμενοι την έβγαλαν έξω με τα χέρια!

Φυσικά πρόκειται για μία πολύ επικίνδυνη ενέργεια, από τους Ρώσους πολίτες θα λέγαμε μάλιστα ότι ήταν απερίσκεπτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έστω και έτσι γίνεται φανερό πόσο επικίνδυνη έχει γίνει η ζωή γύρω από την Μαύρη Θάλασσα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.