ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Γάμος» Κασσελάκη-Τάιλερ ή αλλιώς η ελεύθερη πτώση -χωρίς αλεξίπτωτο- της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού πολιτικού συστήματος...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο-σοκ: Έπαθε ανακοπή καρδιάς και πνίγονταν στην πισίνα και κανείς δεν έδωσε σημασία

Πλήρης αδιαφορία από τους άλλους λουόμενους

Βίντεο-σοκ: Έπαθε ανακοπή καρδιάς και πνίγονταν στην πισίνα και κανείς δεν έδωσε σημασία

Η αδιαφορία που μπορεί να επιδείξει  κόσμος για το τι μπορεί να συμβαίνει σε έναν συνάνθρωπό του πραγματικά σοκάρει όπως αποδεικνύει και ένα συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή του πνιγμού της 58χρονης Λετίσια Γκονζάλες Τρίπλετ σε πισίνα το πρωί του περασμένου Φεβρουαρίου αλλά δόθηκε τώρα στην δημοσιότητα.

Οι άλλοι λουόμενοι δεν έκαναν το παραμικρό για να τη βοηθήσουν.

Στο βίντεο φαίνεται η Τρίπλετ να βρίσκεται στα ρηχά πισίνας σε αθλητικό κέντρο στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ όταν ξαφνικά άρχισε να δυσκολεύεται να μείνει στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η 58χρονη προσπαθούσε για 25 λεπτά να σωθεί χωρίς κανείς από όσους βρίσκονταν στον χώρο της πισίνας να κάνουν κάτι για να τη βοηθήσουν.

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται η Τρίπλετ να προσπαθεί να κρατηθεί από τη σκάλα της πισίνας, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι ακόμα και όταν είχε αφήσει την τελευταία της πνοή, λουόμενοι περνούσαν από το σημείο χωρίς να δίνουν σημασία στην τραγωδία που είχε συμβεί.

Δικηγόρος του αθλητικού κέντρου δήλωσε ότι η Τρίπλετ, η οποία ήταν βετεράνος της αμερικανικής  Αεροπορίας, περπατούσε με πατερίτσες πριν να μπει στην πισίνα.

Παράλληλα παραμένει αδιευκρίνιστο αν η άτυχη γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια.

Η ίδια δικηγόρος δήλωσε ότι ο θάνατος της 58χρονης προήλθε από καρδιακή ανακοπή και ότι τέτοια τραγωδία δεν είχε σημειωθεί ποτέ στο εν λόγω αθλητικό κέντρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.