ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο σοκ: Ληστές μπαίνουν ανενόχλητοι σε σπίτια στον Διόνυσο αδιαφορώντας για συστήματα συναγερμού και φύλακες σκύλους

Πλήρης κατάρρευση της έννομης τάξης στην χώρα

Βίντεο σοκ: Ληστές μπαίνουν ανενόχλητοι σε σπίτια στον Διόνυσο αδιαφορώντας για συστήματα συναγερμού και φύλακες σκύλους

Η έννομη τάξη στην χώρα έχει καταρρεύσει με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να πραγματοποιούν ληστείες και διαρρήξεις χωρίς να τους απασχολεί εάν τα σπίτια έχουν συναγερμούς ή κατοικίδια-φύλακες.

Εικόνες και βίντεο (τα οποία στη συνέχεια «κατέβηκαν») από τη στιγμή που αδίστακτοι κουκουλοφόροι προσπάθησαν να μπουν σε σπίτια στον Διόνυσο είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από μια ομάδα στο Facebook όπου οι κάτοικοι συζητούν και μεταφέρουν τις ανησυχίες τους για την περιοχή τους.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα που προχώρησε στη δημοσιοποίηση των βίντεο και φωτογραφιών και έγραψε:

«Το τελευταίο βίντεο τα λέει όλα… με συναγερμό να χτυπάει , σκυλιά να γαβγίζουν…

Στόχος τους είναι να μπουν και προχωράνε απτόητοι! Κάπως έτσι μπήκαν σε ένα από τα πολλά σπίτια της περιοχής μας!

Κλαράκια στις πόρτες/ γκαραζόπορτες όπως έχουν αναφέρει πολλοί, μέχρι και σκούπες κτλ για να τσεκάρουν ποιος λείπει. Έχουν περάσει από όλες τις αυλές μας.. και δε λένε να σταματήσουν!

Εγώ δεν θα πω για την αστυνομία, γιατί θεωρώ ότι είναι αδιανόητο να περιμένουμε από 2-3 περιπολικά να ελέγξουν όλες τις περιοχές του δήμου μας.

Όσες περιπολίες και να κάνουν δεν γίνεται τίποτα.

Πηδάνε από σπίτι σε σπίτι και μέσα από οικόπεδα κενά, και να περάσει απέξω η αστυνομία εκείνοι μπορεί να είναι από πίσω και να μπαίνουν εκείνη την ώρα και να μην τους αντιληφθεί κανείς.

Κάντε ότι μπορείτε σαν γειτονιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλήστε με τους δίπλα σας, κάντε μια ομάδα να επικοινωνείτε, να βοηθάει ο ένας τον άλλον, μην φοβάστε να πάρτε τηλέφωνο αν ακούσετε σκυλιά να γαβγίζουν ή συναγερμό να χτυπάει δίπλα σας 2-3 η ώρα το βράδυ!!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.