ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο: Σοροί εκτελεσμένων Ρώσων αμάχων από τους Ουκρανούς στο Κουρσκ

Κείτονται στον δρόμο έξω από δρόμους και σπίτια στον οικισμό της Ολγκόβκα

Βίντεο: Σοροί εκτελεσμένων Ρώσων αμάχων από τους Ουκρανούς στο Κουρσκ

Βίντεο που δημοσίευσαν οι Ρώσοι απεικονίζει σορούς υπό αποσύνθεση Ρώσων πολιτών του Κουρσκ οι οποίοι όπως ισχυρίζονται δολοφονήθηκαν από τους Ουκρανούς στρατιώτες που εισέβαλαν στην περιφέρεια.

Είναι το πρώτο οπτικό υλικό που αφορά έγκλημα πολέμου των Ουκρανών σε ρωσικό έδαφος, ενώ οι Ρώσοι αναφέρουν ότι μέχρι αυτή τη στιγμή αγνοούνται 2.000 άμαχοι μετά την ουκρανική εισβολή που πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου.

Ο Πλάτον Μαμάτοφ, ένας στρατιώτης από το Αικατερίνμπουργκ που παρακολουθεί την σύγκρουση ισχυρίστηκε ότι ουκρανικά στρατεύματα σκότωσαν τουλάχιστον τέσσερις αμάχους τις πρώτες ημέρες της εισβολής στο ρωσικό έδαφος με βάση το βίντεο το οποίο καταγράφηκε από drone.

Στο βίντεο δείχνει τρία πτώματα να βρίσκονται στην άκρη του δρόμου και ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο κοντά.

Μόνο ένας από τους νεκρούς φορούσε ρούχα παραλλαγής, ενώ οι υπόλοιποι δεν φορούσαν αναγνωρίσιμα στρατιωτικά ρούχα.

Ένα άλλο βίντεο, που προφανώς τραβήχτηκε στην ίδια περιοχή, δείχνει έναν νεκρό να βρίσκεται σε μια λίμνη ξεραμένου αίματος κοντά σε ένα ποδήλατο και δύο κατεστραμμένα αυτοκίνητα.

Τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη στα περίχωρα της πόλης Ολγκόβκα, περίπου 20 χιλιόμετρα από τα ουκρανικά σύνορα.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι ρωσικές δυνάμεις μάχονται σε κοντινή απόσταση από αυτόν τον οικισμό.

Σημειώνεται ότι το βίντεο κυκλοφόρησε αφότου ο Άπτι Αλαουντίνοφ, διοικητής των ειδικών δυνάμεων Άκχματ από τη ρωσική Δημοκρατία της Τσετσενίας, ισχυρίστηκε ότι είδε πολλές φωτογραφίες που δείχνουν αμάχους να πυροβολούνται από κοντά από ουκρανικά στρατεύματα και τις ένοπλες δυνάμεις του Κιέβου που χρησιμοποιούν τους κατοίκους ως ανθρώπινες ασπίδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε ότι στο ρωσικό έδαφος έχουν εισβάλει χιλιάδες Δυτικοί μισθοφόροι από χώρες του ΝΑΤΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.