ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο: «Θερμή» υποδοχή των ρωσικών πολεμικών σκαφών στην Αβάνα στην Κούβα

Οι Αμερικανοί έχουν εκνευριστεί από την ρωσική παρουσία κοντά στις ακτές τους

Βίντεο: «Θερμή» υποδοχή των ρωσικών πολεμικών σκαφών στην Αβάνα στην Κούβα

Ρωσικά πλοία βρίσκονται πλέον στην Αβάνα και τυγχάνουν «θερμής» υποδοχής από τους Κουβανούς πολίτες, οι οποίοι είναι χαρούμενοι καθώς θυμούνται και πάλι τις εποχές της Σοβιετικής Ένωσης όταν η Κούβα λάμβανε αφειδώς οικονομική βοήθεια.

Μικρές ομάδες ψαράδων και περίεργων θεατών παρατάχθηκαν στην παραλιακή λεωφόρο Malecon υπό ελαφρά βροχή για να υποδεχτούν τα πλοία καθώς περνούσαν από το 400 ετών κάστρο Morro στην είσοδο του λιμανιού.

Το πρώτο που έφτασε ήταν ένα πλοίο καυσίμων, το Akademik Pashin (Ακαδημαϊκός Πάσιν) και ένα ρυμουλκό, το Nikolay Chiker (Νικολάι Τσίκερ).

Ακολούθησαν η ρωσική φρεγάτα Nαύαρχος Γκόρσκοφ, η οποία ανήκει στην ομώνυμη κλάση και το πυρηνικό υποβρύχιο Καζάν κλάσης Γιάσεν, είναι ότι πιο σύγχρονο διαθέτει το ρωσικό Ναυτικό.

Η φρεγάτα και το υποβρύχιο, είχαν πραγματοποιήσει πυραυλικές ασκήσεις στον Ατλαντικό Ωκεανό καθ’ οδόν προς το νησί, ανακοίνωσε χθες το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Οι Αμερικανοί δεν νιώθουν άνετα ειδικά για την παρουσία του πυρηνικού ρωσικού υποβρυχίου καθώς οι ακτές της Φλόριντα είναι πολύ κοντά.

Μετά την Αβάνα τα ρωσικά σκάφη θα πλεύσουν για την Βενεζουέλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.