ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Βόλος: 45χρονος συνελήφθη για διακίνηση πορνογραφικού υλικού του ίδιου με την πρώην σύντροφό του

Ο δράστης πουλούσε μέσω ειδικού λογαριασμού το σχετικό πορνογραφικό υλικό

Βόλος: 45χρονος συνελήφθη για διακίνηση πορνογραφικού υλικού του ίδιου με την πρώην σύντροφό του

Μυαλό δεν λέει να βάλει ένας 45χρονος ο οποίος ενώ θα αποφυλακιζόταν, οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή, μετά από ένταλμα της διευθύνουσας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, για διακίνηση πορνογραφικού υλικού που είχε στο κινητό του με την πρώην κοπέλα του (εν αγνοία της δεύτερης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος βρισκόταν στις Φυλακές Λάρισας καθώς κατηγορείτο για παράβαση του  άρθρου 337 Π.Κ. (Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου ηλικίας κατώτερης των τριών ετών), αλλά και για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως δεν πήρε το μάθημά του και ενώ ήταν έτοιμος να αποφυλακιστεί, θα οδηγηθεί ξανά πίσω από τα κάγκελα, εφόσον φέρεται ότι το 2016 και για τέσσερα χρόνια βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές του πράξεις, εν αγνοία της ερωτικής του συντρόφου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φτιάξει έναν ειδικό λογαριασμό στο Διαδίκτυο με το όνομα «Sexjustice» από τον οποίο διακινούσε επί χρήμασι εκατοντάδες βίντεο του ίδιου και της πρώην κοπέλας του σε ροζ ιστοσελίδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.