Μυαλό δεν λέει να βάλει ένας 45χρονος ο οποίος ενώ θα αποφυλακιζόταν, οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή, μετά από ένταλμα της διευθύνουσας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, για διακίνηση πορνογραφικού υλικού που είχε στο κινητό του με την πρώην κοπέλα του (εν αγνοία της δεύτερης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος βρισκόταν στις Φυλακές Λάρισας καθώς κατηγορείτο για παράβαση του  άρθρου 337 Π.Κ. (Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου ηλικίας κατώτερης των τριών ετών), αλλά και για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως δεν πήρε το μάθημά του και ενώ ήταν έτοιμος να αποφυλακιστεί, θα οδηγηθεί ξανά πίσω από τα κάγκελα, εφόσον φέρεται ότι το 2016 και για τέσσερα χρόνια βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές του πράξεις, εν αγνοία της ερωτικής του συντρόφου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φτιάξει έναν ειδικό λογαριασμό στο Διαδίκτυο με το όνομα «Sexjustice» από τον οποίο διακινούσε επί χρήμασι εκατοντάδες βίντεο του ίδιου και της πρώην κοπέλας του σε ροζ ιστοσελίδες.