ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλος: Ανήλικοι απείλησαν να χτυπήσουν 50χρονο για να τους πει τι ομάδα είναι – «Μπάρμπα θα λες… ΠΑΟΚ»

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που περπατούσε για να πάει στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας

Βόλος: Ανήλικοι απείλησαν να χτυπήσουν 50χρονο για να τους πει τι ομάδα είναι – «Μπάρμπα θα λες… ΠΑΟΚ»

Ένας 50χρονος άνδρας στο Βόλο, δέχθηκε φραστική επίθεση από τέσσερις ανηλίκους, την ώρα που περπατούσε για να πάει στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας. Μάλιστα, οι ανήλικοι τον απείλησαν να τον χτυπήσουν, αν δεν τους έλεγε τι ομάδα είναι.

Όπως αναφέρει, ο παθών, ενώ περπατούσε σε πεζοδρόμιο όπου βρισκόταν περίπου 12 παιδιά, μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, μεταξύ 14-17 χρόνων του κινήθηκαν στο μέρος του και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι.

Ο 50χρονος, τους είπε ότι θα μπορούσε να είναι και πατέρας τους, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, οι ανήλικοι συνέχισαν να τον ρωτάνε, κάνοντας παράλληλα κινήσεις να τον χτυπήσουν, ενώ ο ένας προσπάθησε να τον χτυπήσει με το πόδι στο πρόσωπο.

Ο 50χρονος αναφέρει ότι δεν έδειξε σημάδια φόβου, δεν απάντησε και τρία παιδιά του είπαν «μπάρμπα θα λες… ΠΑΟΚ» και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν.

Ο συμπολίτης διερωτάται αν θα έχουν μιμητικές επιθέσεις, όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη με νεαρό οπαδό του Άρη και τονίζει ότι έκανε καταγγελία για το περιστατικό και στην Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.