ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βρετανία: Η κυβέρνηση των Εργατικών αποφυλάκισε κατά λάθος 37 επικίνδυνους κατάδικους

Την ίδια στιγμή βάζει στη φυλακή ανθρώπους που θίγουν τα κακώς κείμενα στα social media

Βρετανία: Η κυβέρνηση των Εργατικών αποφυλάκισε κατά λάθος 37 επικίνδυνους κατάδικους

Το βρετανικό υπουργείο Δικαιοσύνης λόγω τεχνικών λαθών απελευθέρωσε 37 κατάδικους που είχαν φυλακιστεί για βαριά εγκλήματα!

Την ίδια στιγμή μπαίνουν φυλακή άνθρωποι οι οποίοι απλώς έγραψαν στα social media!

Πρόκειται για ανθρώπους που γράφουν υπέρ της πατρίδας τους και για το χάλι που έχει δημιουργηθεί με τους παράνομους αλλοδαπούς.

Κάποιοι από αυτούς διέπραξαν εκ νέου βίαιες πράξεις.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης της κυβέρνησης των Εργατικών είχε προχωρήσει στην εξής ανακοίνωση:

“Η δημόσια ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό λάβαμε αποφασιστικά μέτρα για να διορθώσουμε το κατεστραμμένο σύστημα φυλακών που κληρονομήσαμε και να κρατήσουμε κλειδωμένους τους πιο επικίνδυνους παραβάτες.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά ειρωνικό τρόπο, ενώ προσπαθούσαν να μειώσουν τον συνωστισμό, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έστελνε ανθρώπους στη φυλακή λόγω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με πρόσφατες ταραχές, ενώ απελευθέρωσε άτομα που είχαν καταδικαστεί για πολύ πιο σοβαρά αδικήματα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.