
Το επιτηρητικό φυλάκιο της Παναγιάς Οινουσσών επισκέφθηκε σήμερα, Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.
Τον υπουργό συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο αρχηγός ΓΕΣ, ο αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης και ο διοικητή της 96 ΑΔΤΕ, ταξίαρχος Χαράλαμπος Ψαρόπουλος.
Στην επίσκεψη παρέστησαν επίσης οι Βουλευτές Χίου Νότης Μηταράκης και Σταύρος Μιχαηλίδης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος, ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ, ο τέως Δήμαρχος Οινουσσών Ευάγγελος Αγγελάκος και ο εφοπλιστής Βασίλης Πατέρας, ο οποίος είναι και ο δωρητής της ανακαίνισης των εγκαταστάσεων του ΕΦ, στη μνήμη του πατρός του Ηλία Πατέρα.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ, ο Ν.Δένδιας ενημερώθηκε «για την αποστολή του επιτηρητικού φυλακίου» και αντάλλαξε ευχές «με τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας για το Πάσχα».
«Θα ήθελα από καρδιάς να εκφράσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη σε όλες τις γυναίκες και τους άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων, που κάνουν Ανάσταση με το όπλο στο χέρι, ακριβώς για να μπορούν όλοι οι υπόλοιποι, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, να κάνουν Ανάσταση με την οικογένειά τους, στο σπίτι τους, με αγάπη και ασφάλεια».
Στο Επιτηρητικό Φυλάκιο της Παναγιάς Οινουσσών, το οποίο επισκέφθηκα συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δ. Χούπη, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γ. Κωστίδη και τον Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Χαράλαμπο Ψαρόπουλο. Ενημέρώθηκα για την αποστολή του Επιτηρητικού Φυλακίου και… pic.twitter.com/mvWdkZnq54
— Nikos Dendias (@NikosDendias) April 19, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.