ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ.Γεραπετρίτης: «Θλιβερός κρίκος σε μια αλυσίδα οπαδικής βίας η δολοφονία στη Ν.Φιλαδέλφεια – Θα αποδοθούν ευθύνες»

Ο υπουργός υπογράμμισε παράλληλα ότι πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία της συλλογικής βίας

Γ.Γεραπετρίτης: «Θλιβερός κρίκος σε μια αλυσίδα οπαδικής βίας η δολοφονία στη Ν.Φιλαδέλφεια – Θα αποδοθούν ευθύνες»

Στα επεισόδια που προκάλεσαν νεοναζί-χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ χθες (7.8.2023) με την συνδρομή Ελλήνων οπαδών έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, όπου δολοφονήθηκε ένας 29χρονος οπαδός της Ένωσης αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισε ότι τα αιματηρά επεισόδια που προκάλεσαν οι χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και η τραγική δολοφονία του 29χρονου οπαδού της Ένωσης, αποτελούν «θλιβερό κρίκο σε μια αλυσίδα οπαδικής βίας».

Ο υπουργός έκανε αναφορά και στη στάση της ΕΛΑΣ.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης ξεκαθάρισε ότι εάν υπάρχουν επιχειρησιακές ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ, που δεν κατόρθωσε να αποτρέψει την φονική επέλαση των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τότε αυτές θα «αποδοθούν».

Ο υπουργός υπογράμμισε παράλληλα ότι πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία της συλλογικής βίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γ.Γεραπετρίτης μιλώντας για τους χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που ήρθαν με κομβόι αυτοκινήτων στην Ελλάδα από την Κροατία, προκαλώντας τα τραγικά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ σχολίασε: «Υπήρχε μια απαγόρευση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Η κίνηση των οπαδών έγινε ατομικά. Το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης εδώ λειτούργησε διαφορετικά. Εδώ είχαμε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.