ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακός: Σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Κ.Γκρενιέ

Ολυμπιακός: Σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Κ.Γκρενιέ

Ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού φαίνεται να παραμένει η περίπτωση του Κλέμαν Γκρενιέ.

Ο Γάλλος μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεν και αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση για τον άξονα. Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση Γάλλου δημοσιογράφου στο Twitter, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει δεχτεί πρόταση από το Κατάρ, ενώ είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκρενιέ ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που του έχουν κάνει κρούση, όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο Γάλλος. Η βασική του θέση είναι οκτάρι αλλά παίζει και εξάρι και δεκάρι, με τον Ολυμπιακό να έχει αποκτήσει πρόσφατα τον Πιερ Κούντε.

Ωστόσο ο Γάλλος δημοσιογράφος επιμένει ότι ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη και δεν αποκλείεται να τον κάνει δικό του. Την προηγούμενη σεζόν είχε 28 αγώνες με 4 γκολ και 3 ασίστ. Ο Κλεμάν Γκρενιέ έχει παίξει και εκτός Γαλλίας με τη Ρόμα ενώ έχει 154 αγώνες με 18 γκολ και 28 ασίστ στη Λιόν. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από την πρόταση που έχει από το Κατάρ, υπάρχει και έντονο ενδιαφέρον και από μεγάλες ομάδες στη Γαλλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.