ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ψάχνει το «μπαμ» του καλοκαιριού με τον Χουάν Ιτούρμπε ο Άρης

Ψάχνει το «μπαμ» του καλοκαιριού με τον Χουάν Ιτούρμπε ο Άρης

Μία “ανάσα” από την κορυφαία μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού βρίσκεται ο Άρης, που εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει με τον Παραγουανό εξτρέμ Χουάν Ιτούρμπε, ο οποίος θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει διετές συμβόλαιο!

Ο Ιτούρμπε αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, μεγάλη εμπειρία και πλούσιο βιογραφικό. Εξτρέμ που διακρίνεται για την τεχνική και ποιότητά του, που πατάει περιοχή και του αρέσει να πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός, ο Ιτούρμπε αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τους «κίτρινους».

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Τρινιντένσε της Παραγουάης, ακολούθησαν οι Σέρο Πορτένιο, Κίλμες και στη συνέχεια η πρώτη μεγάλη μεταγραφή στην Πόρτο η οποία ξόδεψε 4,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει! Αγωνίστηκε στη συνέχεια στη Ρίβερ Πλέιτ ως δανεικός, όπως και στην Βερόνα, για να έρθει το 2014 η Ρόμα και να ξοδέψει 24 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της!

Έπαιξε στη συνέχεια σε Μπόρνμουθ, Τορίνο και η Τιχουάνα τον απέκτησε το 2018 με 3,8 εκατ. ευρώ, ενώ αγωνίστηκε και σε Πούμας και Πατσούκα. Είναι επίσης 12 φορές διεθνής με την εθνική Παραγουάης!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.