ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντιχουάν Τζόουνς

Έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντιχουάν Τζόουνς

Την περίπτωση του Ντιχουάν Τζόουνς φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση στα άκρα του.

Ο Αμερικανός χαρακτηρίζεται σαν «εργαλείο» που αγωνίζεται στα άκρα, τόσο ως μπακ, όσο και ως εξτρέμ και έχει συμβόλαιο με τη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιοον. Ο 24χρονος άρχισε την καριέρα του ως ακραίος επιθετικός, αλλά με τον καιρό αγωνιζόταν και πιο πίσω στο γήπεδο, παίζοντας με την ίδια ευχέρεια και αριστερά και δεξιά. Βέβαια, πιο συχνά αγωνίζεται στα αριστερά.

Τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του, η οποία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου της, έχοντας 15 ματς ως βασικός (από τα 17 πιθανά) και καταγράφοντας στον απολογισμό του ένα γκολ και τρεις ασίστ. Η παρουσία του δεν έχει αφήσει ασυγκίνητες κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, κυρίως από τη Γερμανία και το Βέλγιο.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα και αφορά στο γεγονός ότι στην περίπτωση που αποκτηθεί, πιάνει θέση ξένου και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλύψει τις επιτρεπόμενους ξένους παίκτες με τους Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου, Κουντέ, Σισέ και Ουσεϊνού Μπα. Παρ’ όλα αυτά, αν υπάρξει… κενό, τότε η περίπτωσή του θα εξεταστεί, εφόσον δεν έχει προκύψει μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2023

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.