ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ ο Ν.Αμραμπάτ – Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα»

Ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ ο Ν.Αμραμπάτ – Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα»

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νορντίν Αμραμπάτ βρίσκεται η ΑΕΚ, που εμφανίζεται να έχει πραγματοποιήσει προχωρημένες επαφές με τον ποδοσφαιριστή.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 34χρονο Μαροκινό διεθνή αριστερού εξτρέμ, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα σήμερα, Σάββατο (14/8), για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Ένωση.

Την προηγούμενη σεζόν ο Αμραμπάτ αγωνίστηκε στην Αλ-Νασρ, σε 34 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό επτά γκολ και τρεις ασίστ. Η Αλ – Νασρ τον άφησε ελεύθερο, με την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων και έκτοτε δεν βρήκε ομάδα.

Στο παρελθόν, ο Αμραμπάντ έχει φορέσει τη φανέλα των Αϊντχόφεν, Γαλατασαράι, Μάλαγα και Γουότφορντ.

Στην ΑΕΚ εξετάζουν και την περίπτωση ενός ακόμη Μαροκινού ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον 27χρονο επιτελικό μέσο Ουσάμα Τανάν, ο οποίος, όμως αγωνίζεται στη Φίτεσε και οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να αποζημιώσουν τους Ολλανδούς για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Τανάν σε 34 συμμετοχές με τη Φίτεσε την προηγούμενη σεζόν είχε 8 γκολ και 12 ασίστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.