ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελβετία – Ελλάδα 2-1: «Γλυκιά» ήττα για την Εθνική που άφησε υποσχέσεις

Ελβετία – Ελλάδα 2-1: «Γλυκιά» ήττα για την Εθνική που άφησε υποσχέσεις

Η Ελλάδα μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από την Ελβετία στη φιλική αναμέτρηση του «Σεντ Τζέικομπς Παρκ» της Βασιλείας, όμως ικανοποίησε με την εμφάνισή της και άφησε υποσχέσεις για τους αγώνες των προκριματικών.

Η Ελβετία κατάφερε να αιφνιδιάσει την Εθνική και εκμεταλλευόμενη την ασφυκτική πίεση της άνοιξε το σκορ στο 7΄ με πρωταγωνιστή το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Στίβεν Ζούμπερ. Ο 30χρονος εξτρέμ αξιοποίησε την ασίστ του Βίντερ και και με πλασέ με το αριστερό έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το 25΄, όταν και η Εθνική απείλησε για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ανέβασε στροφές μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και στο 34΄ έφερε το ματς στα ίσια με γκολ του Παυλίδη, μετά από παράλληλο γύρισμα του Μπακασέτα και σπόντα από τα δεξιά.

Ωστόσο, τα αμυντικά κενά, κυρίως στις αντεπιθέσεις των Ελβετών έκαναν την επανεμφάνιση τους στο 51΄, με τον Ζούμπερ να φεύγει από τα αριστερά και να τροφοδοτεί τον Βάργκας, ο οποίος πλάσαρε τον Βλαχοδήμο και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στον εναπομείναντα χρόνο η Ελλάδα είχε την κατοχή, κυκλοφόρησε την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει νέα ισοφάριση.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Ελβετία (Μουράτ Γιακίν): Κόμπελ, Ροντρίγκες (46΄ Λοτόμπα), Βίντμερ (46΄ Γκαρσία), Τσόμερ (45΄ Βάργκας), Σερ, Τσέσιγκερ, Ζούμπερ (64΄ Φάσναχτ), Ζακάρια, Φρόιλερ, Σο (46΄ Αμπίσερ), Σεφέροβιτς (69΄ Ζεκίρι).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σιπ): Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος (79΄ Σάλιακας), Χατζηδιάκος (65΄ Παπαδόπουλος), Μαυροπάνος, Τσιμίκας (46΄ Γιαννούλης), Μπακασέτας (65΄ Μάνταλος), Ζέκα, Μπουχαλάκης (46΄ Σιώπης), Κούτρης, Βρουσάι, Παυλίδης (70΄ Δουβίκας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.