ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο 36χρονος Κώστας Αργυρόπουλος – «Έσβησε» στην προπόνηση

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο 36χρονος Κώστας Αργυρόπουλος – «Έσβησε» στην προπόνηση

Συγκλονισμένος ο χώρος του μεσσηνιακού αθλητισμού με την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Κώστα Αργυρόπουλου. Ο 36χρονος «κατέρρευσε» το απόγευμα της Παρασκευής στην προπόνηση της Α.Ε. Μάνης, στην οποία διατελούσε χρέη βοηθού προπονητή.

Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους ανθρώπους της Μάνης και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εκεί, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Κώστας Αργυρόπουλος είχε σταματήσει ως ποδοσφαιριστής την καριέρα του το 2018 και συνέχιζε ως προπονητής. Ο “Κόλκα” όπως ήταν γνωστός σε όλους είχε αγωνιστεί επί σειρά ετών στον Μεσσηνιακό σε Β’ και Γ’ εθνική. Επίσης, είχε αγωνιστεί στην Αναγέννηση Παραλίας, τον Πάμισο, τον Θρασύβουλο, Κυπαρισσία και Πανθουριακό.

Τελευταίος του σταθμός στο χώρο του ποδοσφαίρου ήταν η Α.Ε. Μάνης, που ήταν βοηθός προπονητή και συνεργάτης του Τάκη Δρούγα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.