ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Ατρόμητο – Απέκτησε τον Κ.Παπαδόπουλο

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Ατρόμητο – Απέκτησε τον Κ.Παπαδόπουλο

H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου για τον επόμενο χρόνο

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Κυριάκου Παπαδόπουλου, για τον επόμενο χρόνο με ελεύθερη μεταγραφή

O 29χρονος κεντρικός (23/2/1992) αμυντικός θα αποτελέσει τη 13η προσθήκη μας για το φετινό καλοκαίρι, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο τη διαδικασία διαμόρφωσης του ρόστερ μας.

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Αλ-Φαϊχά της Σαουδικής Αραβίας, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ πραγματοποιώντας 24 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας δύο γκολ και φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε ηλικία 15 ετών και 9 μηνών με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ στα 18 του μεταγράφηκε στη Σάλκε με την οποία κατέγραψε 97 συμμετοχές σε Bundesliga, Champions League και Κύπελλο Γερμανίας.

Εκτός από τους «βασιλικούς μπλε» έχει αγωνιστεί σε Μπάγερ Λεβερκούζεν και Λειψία, ενώ αποτέλεσε εκ των αρχηγών του Αμβούργου. Παράλληλα, αποτελεί σταθερό μέλος της Εθνικής ομάδας έχοντας 35 εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τέσσερα γκολ.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας επέλεξε και θα φορά τη φανέλα με το νούμερο «44».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλώς ήρθες, Κυριάκο!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.