ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε sold out ενόψει Απόλλων Σμύρνης – Κλειστές οι θύρες 13-14

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε sold out ενόψει Απόλλων Σμύρνης – Κλειστές οι θύρες 13-14

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια για την σημερινή αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης, στην Λεωφόρο.

Οι “πράσινοι” είχαν ενημερώσει νωρίτερα ότι θα παραμείνουν κλειστές οι θύρες 13-14 για λόγους ασφάλειας της δημόσιας τάξης και με δεδομένο ότι δεν επιτρέπονται πάνω από 8.000 σε όλα τα γήπεδα λόγω κορωνοϊού, υπήρξε sold out για την πρεμιέρα της Superleague.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια -με τους περιορισμούς που προκύπτουν λόγω της πανδημίας- του αποψινού αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχουν εξαντληθεί. Επομένως η διαδικασία απόκτησης εισιτηρίου μέσω της Ticket master έχει κλείσει. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ομάδας που απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για το σύλλογο».

Ακόμη οι “πράσινοι” ενημέρωσαν ότι για «λόγους δημόσιας ασφάλειας» θα παραμείνουν κλειστές οι δύο θύρες 13/14 ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ενημερωθούν για την επιστροφή χρημάτων όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για την πρεμιέρα του «τριφυλλιού» στη Super League.

Η σχετική ανακοίνωση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (20:30) οι θύρες 13 και 14 θα παραμείνουν κλειστές για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας. Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήριο στις συγκεκριμένες θύρες, θα ενημερωθούν εντός των επόμενων ημερών για τον τρόπο επιστροφής του αντιτίμου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.