ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η ΑΕΚ επικράτησε με άνεση με 3-1 του Παναιτωλικού

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η ΑΕΚ επικράτησε με άνεση με 3-1 του Παναιτωλικού

Η ΑΕΚ πέρασε με σχετική άνεση από το Αγρίνιο καθώς επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού για την πέμπτη αγωνιστική της Super League.

Αρκετά αλλαγμένη και με περισσότερη όρεξη για ποδόσφαιρο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια εμφανίστηκε η Ενωση καθώς έβγαλε συνεργασίες και αυτοματισμούς σε όλη τη διάρκεια του ματς. Παρόλα αυτά, η άμυνά της προβλημάτισε και πάλι, ενώ χρειάστηκε να δείξει την ποιότητά του και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς για να φύγει η ΑΕΚ με το διπλό από το Αγρίνιο.

Ο Λιβάι Γκαρσία πηδώντας στα 2,70μ. μετά από σέντρα του Μίλαντ Μοχαμάντι άνοιξε νωρίς στο παιχνίδι το σκορ, λύνοντας έτσι τα πόδια των συμπαικτών του. Στο 27′ η ΑΕΚ βρήκε και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Ογκνιεν Βράνιες να βρίσκει δίχτυα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πέτρου Μάνταλου. Μετά το 30′ η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έμεινε πίσω και οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες αναγκάζοντας τον Στάνκοβιτς σε δύσκολες επεμβάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γκολ, η ομάδα του Αγρινίου, το βρήκε στο 58ο λεπτό με τον Νίκο Βέργο να γυρίζει με άνεση στη μικρή περιοχή και να εκτελεί την εστία του Δικεφάλου για το 2-1. Αυτό το τέρμα ξύπνησε την Ενωση που βρήκε ευκαιρίες και μετά από τις αλλαγές του Μιλόγεβιτς περισσότερους χώρους για να κάνει το 1-3 στο 83′ ο Στίβεν Τσούμπερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.