Η ΑΕΚ πέρασε με σχετική άνεση από το Αγρίνιο καθώς επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού για την πέμπτη αγωνιστική της Super League.

Αρκετά αλλαγμένη και με περισσότερη όρεξη για ποδόσφαιρο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια εμφανίστηκε η Ενωση καθώς έβγαλε συνεργασίες και αυτοματισμούς σε όλη τη διάρκεια του ματς. Παρόλα αυτά, η άμυνά της προβλημάτισε και πάλι, ενώ χρειάστηκε να δείξει την ποιότητά του και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς για να φύγει η ΑΕΚ με το διπλό από το Αγρίνιο.

Ο Λιβάι Γκαρσία πηδώντας στα 2,70μ. μετά από σέντρα του Μίλαντ Μοχαμάντι άνοιξε νωρίς στο παιχνίδι το σκορ, λύνοντας έτσι τα πόδια των συμπαικτών του. Στο 27′ η ΑΕΚ βρήκε και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Ογκνιεν Βράνιες να βρίσκει δίχτυα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πέτρου Μάνταλου. Μετά το 30′ η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έμεινε πίσω και οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες αναγκάζοντας τον Στάνκοβιτς σε δύσκολες επεμβάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γκολ, η ομάδα του Αγρινίου, το βρήκε στο 58ο λεπτό με τον Νίκο Βέργο να γυρίζει με άνεση στη μικρή περιοχή και να εκτελεί την εστία του Δικεφάλου για το 2-1. Αυτό το τέρμα ξύπνησε την Ενωση που βρήκε ευκαιρίες και μετά από τις αλλαγές του Μιλόγεβιτς περισσότερους χώρους για να κάνει το 1-3 στο 83′ ο Στίβεν Τσούμπερ.