ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Προκριματικά Μουντιάλ: Σε κατάμεστο στάδιο ο «τελικός» της Εθνικής κόντρα στη Σουηδία

Προκριματικά Μουντιάλ: Σε κατάμεστο στάδιο ο «τελικός» της Εθνικής κόντρα στη Σουηδία

Οι οπαδοί των Σουηδών «εξαφάνισαν» τα εισιτήρια για τον κρίσιμο αγώνα της Τρίτης (12/10 – 21:45) με την Ελλάδα, στο «Friends Arena» για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Η Εθνική Ελλάδας έμεινε «ζωντανή» στη μάχη για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τη νίκη της με 2-0 κόντρα στη Γεωργία και την Τρίτη δίνει τον καθοριστικής σημασίας αγώνα για την πρόκριση στη Στοκχόλμη, με τη Σουηδία.

Κρίσιμος είναι ο αγώνας και για τους Σουηδούς, με τους φίλους της ομάδας να… εξαφανίζουν τα εισιτήρια του αγώνα που θα γίνει στο “Friends Arena”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Σκανδιναβοί ανακοίνωσαν sold out για το Σουηδία – Ελλάδα, κάτι που σημαίνει πως στο γήπεδο θα βρεθούν πάνω από 50.000 οπαδοί, για να στηρίξουν την ομάδα του Γιάνε Άντερσεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.