ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρονται σε κίνηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κ.Μανωλά

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρονται σε κίνηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κ.Μανωλά

Η Corriere dello Sport παρουσίασε ρεπορτάζ για την ενδεχόμενη επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, που ίσως έρθει τον Ιανουάριο.

Χαρακτηριστικά το ιταλικό ρεπορτάζ σημειώνει πως «όταν πλησιάζουμε προς τον Γενάρη μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ξανά την… τρελή ιδέα να διεκδικήσει τον Μανωλά. Ορισμένες φορές κάποια πράγματα γίνονται και άλλες φορές όχι. Κάποιες επιστροφές δρομολογούνται ενώ ορισμένες όπως αυτή έχουν προηγούμενα επεισόδια. Υπάρχει όμως και η παράμετρος ότι ο Σπαλέτι περιμένει ο Μανωλάς να ξαναβρεί τον εαυτό του καθώς μένει στον πάγκο και ενώ ο ίδιος ο Κώστας δεν θέλει τίποτε άλλο από το να ξαναδείξει την προσωπικότητά του στο γήπεδο με τη Νάπολι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο Μέσο πάντως τονίζει πως ο Σπαλέτι εκτιμά και σέβεται πολύ τον Μανωλά και θα του δώσει ξανά ευκαιρία στη Νάπολι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.